You are currently viewing Raport de tabără sport și aventură II

Raport de tabără sport și aventură II

Salutări tomnatice tuturor! Iată că avem și raportul ultimei tabere din această vară. În același cadru natural, izolat și liniștit, ne-am bucurat de ultima săptămână de vacanță în compania a 12 copii energici și un cadru didactic cu suflet mare.

Mulțumim sponsorului care a făcut posibil acest eveniment

O tabără ușor diferită față de precedentele întrucât copiii au provenit din mediul rural, mulți dintre ei cu un background familial nu tocmai fericit. Din acestă cauză am pus mult mai mult accent pe partea social-educativă. Ne-am dorit foarte mult ca în sufletul copiilor să încercăm să sădim acea dorință de a reuși în viață, de a accepta greutățile vieții, de a te implica în familie și comunitate, de a fi corect și sincer, de a fi mai bun și a lupta pentru ceea ce îți dorești. (Ne)-am dovedit încă odată câtă nevoie este de astfel de activități prin care copiii să poată ieși din acel cadru -limitat până la urmă- pe care îl cunosc, de a vedea noi orizonturi și a lupta ca să le poată atingă.

Am încercat timp de o săptămână să ne cunoaștem și să vorbim despre noi, să ne susținem și să luptăm pentru echipa noastră. Cuvântul cheie a rămas totuși distracția.

Perioada: 6-11 septembrie 2020, Șugaș Băi.

Obiectiv: aventură, disciplină, implicare și binențeles mult sport.

Activități: multe jocuri de echipă, alergări mai lungi dar și sprint-uri, raid de noapte, adventure parc, panou de escaladă, tură de trekking, fotbal și volei, ateliere cu obstacole, construcție de adăpost, vorbit în public. Și multe flotări!

Participanți: 12 copii frumoși și un cadru didactic

Instructori:  Alex, Huni și Andrei.

Câteva clipe surprinse

Ce spun participanții?

Vizionează povestea taberei într-un scurt material video

Următoarele evenimente?

În curând

Share ajută. Mulțumim!