You are currently viewing Carpathian 2 Wheels Guide

Carpathian 2 Wheels Guide

  • Post category:blog / turism

În loc de introducere

Nici o întâlnire nu este întâmplătoare. Nici chiar cele întâmplătoare. Într-un domeniu atât de vast cum e cel pe care disciplina turismului îl definește, multitudinea factorilor care acționează asupra lui este infinită și în permenentă schimbare. Se întâlnește munte cu mare, dară om cu om…

 

Întâi a fost pasiunea

Din pasiunea pentru motociclete dar și din dragoste față de locurile pe care această țară le are de arătat, au luat naștere ghidurile moto Carpathian  Wheels Guide (C2WG).

Călin și cu Diana, susținuți de prieteni și împătimiți dar și de sponsori, au pus cap ca cap informațiile relevante, multe fotografii și video-uri, actori turistici din toate domeniile și au scos nu mai puțin de 5 ghiduri moto, deocamdată. Acestea cuprind trasee documentate cu hărți și descrieri, fotografii, recomandări și tot ce un pasionat moto are nevoie pentru a se putea descurca în siguranță. Să nu uit de aplicația mobilă!

Ghidurile sunt disponibile și în magazinul lor...

Descoperă Covasna pe 2 roți

Cele mai frumoase atracții ale județului, atât naturale cât și antropice, sunt prezente în ghid. Pentru că am vrut foarte mult să arătăm județul nostru tuturor pasionaților de motociclism, de-a lungul vremii Călin și Diana ne-au vizitat de numeroase ori. I-am îndrumat pe unde am știut noi că e mai fain, cu locații prietenoase, cu localuri unde să mănânci un gulaș. Toate astea însumă peste 350km de drumuri faine din județul Covasna, descrise în ghidurile moto C2WG. 

Întâlnirea de astă' vară, filmată

La invitația celor de la C2WG, spre sfârșitul verii am tras un material video în care am stat de vorbă pe îndelete. Până s-a făcut gulașu’ ajutați de savoarea #Motulpălinca am discutat despre călători și călătorii, locuri văzute, oameni și în general…orice. Dacă arătăm ușor șifonați, să știți din ce cauză e. 🙂

Urmăriți aventurile C2WG și pe Facebook

Acuma frigu’ e pe vine, e rost de bibilit motocicleta pentru a fi pusă la iernat. Dar ca încheiere o să vă zic doar că anul viitor cei de la C2WG ne vor vizita in nou, prilej numa’ bun de o întâlnire moto la cabană. Va fi rost de povești și recenzii, testări de produse și foarte probabil un nou ghid. Vom anunța totul din timp ca să aveți timp să vă pregătiți, până atunci, poate ne mai slăbește și virusu’. Ride safe!