You are currently viewing Tabăra de fotografie, ed. a IV-a 2023

Tabăra de fotografie, ed. a IV-a 2023

Hai cu noi în tabără să descoperim împreună tainele aparatului foto. Între 19 și 25 iunie, în tabăra foto, vom discuta despre o grămadă de teme și termeni, vom cunoaște secretele care stau în spatele unei fotografii reușite și vom vedea cum funcționează aparatul foto.

O imagine face cât 1000 de cuvinte

Toată lumea cunoaște această celebră expresie. O repetăm, uneori obsesiv, fără să ne gândim că acea imagine trebuie cumva  transpusă cât mai fidel din cadrul acțiunii în cel material. În cazul fericit prin tehnică și prin respectarea unor minime reguli de compoziție, rezultatul va fi cel dorit. Vom avea o imagine nu doar corect compusă, ci și grăitoare. 

Cine predă? Îl cheamă Alex și e prietenul nostru...

Colegul, prietenul și fotograful nostru Alex Mazăre a pregătit pentru tabără nu doar niște fotografii frumoase, ci și materiale și exericiții destule pentru ca voi să puteți înțelege mai bine se se întâmplă „în spatele” unei fotografii.

Locații foto cuprinse

Înscriere

Cum a fost precedentele tabere foto?

Ediția a III-a, 2022

Ediția a II-a, 2021
Ediția I-a, 2020

Partener Media

Magazinul F64

Instantanee din ediția precedentă

Vă așteptăm cu drag!

Ce activități mai avem? Tabere de cort, chitară, schi, aventură. Vezi aici cum a fost!

Despre taberele noastre

Ce zic copiii?

Această tabără de schi a fost foarte frumoasă și amuzantă. M-am distrat și am învățat cum să schiez corect. Mi-a plăcut foarte mult că am avut mult timp să ne jucăm. Dar cel mai mult mi-au plăcut petrecerile și focul de tabără. Ce i-a plăcut foarte mult e că am învățat câteva scheme pe care sigur le voi mai exersa. Totul a fost incredibil, iar oamenii au fost minunați. Abia aștept să ne revedem în următoarea tabără! Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat.

Andreea Z.

Sa incepem cu inceputul: ski, copii, aer liber, fără părinți, o aventură fantastică, antrenori.
M-am bucurat enorm când am aflat că merg la avansați!
A fost mai bună această tabără decât cea trecută, însă ce nu mi-a plăcut au fost dușurile la care nu reușeam să le fixez apa.
In rest a fost minunat de plăcut. Copiii au fost prietenoși. Mi-a rămas în suflet instructorul Alex. 
 
Miruna
 
 
 

Miruna

Începutul anului 2020 mi-a adus o experiența de neuitat in tabăra de schi de la Sugas.

       A fost foarte intens și frumos sa schiez cu viraje de baza cu raza scurta, reușind sa folosesc betele. M-am simțit foarte bine in colectiv, distrându-ma alături de copii și instructori. Focul de tabăra, petrecerile, spa-ul și activitățile au dus distracția la un alt nivel. S-au legat prietenii strânse.
       Aștept cu nerăbdare următoarea tabăra pentru a retrăi alte clipe minunate.
 
      Cu drag, 
Damsa Raluca

Raluca D.

Alex ne a invatat multe:virajul de baza, ghirlanda de baza, virajul din trei etape, ghirlanda simpla si virajul cu saritura.
 Ultima zi a venit, iar la examen cred ca m am descurcat bine… Toat ziua a fost un suspans deaoarece am aflat doar dupa pranz nota, care a fost 9,5.
                    Le multumesc mult instructorilor pentru tot ce am invatat, Andreei pentru o mancare foarte buna si lui Huni pentru caldura😂😂.

Mara B.

 Această tabără pentru mine a fost o experiență plăcută împreună cu mai mulți copii:veseli,amuzanți,distractivi și de gașcă.Și:Andrei,Alex,Huni,Andreea,Aralda și Iulia au fost cei care ne-au:gatit,antrenat și s-au ocupat de noi să ne simțim bine !Am avut și seara de party , karaoke. În ultima seara am avut foc de tabără cu marshmallow la bețe ascuțite .Raluca cea mai mare din grup a cântat la chtară cântece country. În ultima zi sa facut și o premiere unde toți copii au primit o diplomă de merit . 

A fost o vacanță minunată la munte !!!

Betty

Aceasta saptamana a fost foarte minunata, a fost o experiență noua pe care sper ca o sa o mai intalnesc inca o data. In aceasta saptamana am avut parte de multe dureri musculare pe care nu le-am mai intalnit dar cu toate acestea a fost super. Ma bucur ca am reusit sa ajung in aceasta tabara si sa fac parte la toate activitatile acesteia. Nu regret absolut nimic. A fost o saptamana pe care 100% nu o voi uita niciodata si sper sa ne revedem cu bine si la anul!

Alina

Iată impresiile mele despre tabăra minunată care tocmai s-a încheiat:

După o perioadă îndelungată de stat în casă, această tabără a fost una bine-venită. Ne-am distrat foarte mult, dar am și muncit. Am fost la cățărat, la mini golf, ne-am jucat volei și fotbal și am fost la Aventura Park. Totul a fost foarte amuzant și antrenant. Competiția a existat și ea, fiind două echipe aventuroase. Dar, în fiecare seară, ne adunam toți la masă și ne distram împreună. Nu ne-am plictisit niciodată, pentru că instructorii mereu aveau ceva pregătit pentru noi. Cel mai mult, însă, mi-a plăcut plimbarea nocturnă unde am văzut stelele și luna. Toți oamenii pe care i-am întâlnit în această tabără au fost minunați și sigur voi păstra legătura cu ei. Mulțumesc Andreei pentru mâncarea pe care ne-a pregătit-o cu multă dăruință, lui Alex pentru fotografiile minunate, lui Kincsi pentru că m-a învățat cum să fac un foc, lui Huni pentru flotări 😊 și, bineînțeles, lui Andrei care a organizat această tabără minunată.

Sper să ne vedem în următoarea tabără.

Cu mult drag,

Andreea

Andreea Z.

În această tabără am avut parte de multe surprize plăcute.
Am petrecut foarte mult timp în natură, bucurându-ne de soare și de imensitatea verde a pădurii. Inedită a fost plimbarea în toiul nopții prin pădure la lumina frontalelor.
Având foarte multe activități programate, nu am avut timp sa ne plictisim.
Mulțumim tuturor pentru dragostea și ospitalitatea cu care ne-ați primit!

Raluca D.

Andrei ne a luat din prima zi la alergat, iar in mintea mea au inceput sa strige vocile mele de lene, pe care nu le am mai auzit din a doua zi, cand eram foarte, dar foarte sigura ca Huni ne va extenua total toata saptamana.
A treia zi a fost una placuta, pe langa ca echipa Creierul prajit si a luat o bataie de 5 la 3 la fotbal, si am mai si scris imnul echipei, care din fericire nu a sunat ca „Taranul e pe camp”.
A patra zi sincer nu mai tin minte ce am facut de dimineata, dar stiu ca activitatea de seara a fost sa desenam tricourile cu dna Vulpe, care au iesit minunat.
A cincea zi am inceput stemele, iar apoi am fost la adunat lemne, si cand ne am intors am terminat stemele si asa am ajuns la partea mea preferata focul de tabara, pe care dupa spusele lui Huni l am aprins foarte incet, dar a fost foarte fain.
Desertul din aceea seara au fost bezele, cu ciocolata si biscuiti pe care nu ii recomand (prea dulci), apoi a urmat petrecerea, iar intr un final a inceput si ultima zi, la ora 00:00 dansand.
In concluzie a fost cea mai tare tabara in care am fost pana acum, si cred ca se datoreaza si faptului ca au fost mai multi copii mai mari sau de aceeasi varsta cu mine.

Mara B.

Ți-a plăcut materialul? Dă și la alții!