You are currently viewing Tabăra de chitară

Tabăra de chitară

Un foc de tabără trosnind, prieteni buni și acorduri de chitară ce se sting târziu în noapte. Este o imagine și o amintire pe care cu siguranță ți-o vei aminti toată viața și care-ți va da o anumită dependență. 🙂 Dar oare cum e când tu ești sufletul petrecerii? Cel care cu trei acorduri și o chitară în mână  „face magia să se întâmple”? Sau poate știi să cânți frumos la voce? Sau să bați un ritm fain! 

Chiar dacă e tabără de chitară, va fi cu atât mai fain cu cât sunt mai multe instrumente

Indiferent de instrumentul tău favorit, limbajul muzicii e universal. Muzica unește oameni, indiferent de limba pe care aceștia o vorbesc. Invităm alături de noi copii și tineri dornici să cunoască dedesubturile a „ceea ce se aude” sub forma unei tabere interactive de o săptămână. 

Creierul acțiunii? Vi-l prezentăm pe Freddie!

   Florin Ștefan (Freddie)

 

  •           Coordonator artistic
  •           Multi-instrumentist
  •           Trainer
  •           Tehnician sunet

 

Partenerul nostru de încredere

Magazinul tău de echipamente muzicale

Echipa și magazinul de instrumente muzicale Sound Studio vor fi alături de tabăra noastră. Cu ajutorul lor vom avea chitări pentru cei care nu au una proprie. Deasemeni contăm pe sprijinul lor și pentru restul logisticii necesare, microfoane, stative, sonorizare pentru ca experiența copiiilor să fie cea mai reușită. 

Fie că aveți nevoie de sfaturi sau sunteți în căutarea unui instrument muzical anume, nu ezitați să apelați la ei fiindcă cu siguranță echipa Sound Studio vă poate ajuta. 

Formular înregistrare tabără

Pentru a putea participa la taberele CovAlpin, vă rugăm completați următorul formular. Vă mulțumim!

Parteneri Media

Ce activități mai avem? Tabere de cort, chitară, schi, aventură. Vezi aici cum a fost!