You are currently viewing Începe sezonul la Șugaș

Începe sezonul la Șugaș

  • Post category:blog / ski

Vești bune pentru cei care iubesc zăpada, aerul curat, sporturile de iarnă, și mișcarea. La Șugaș Băi ninsorile căzute în ultimele zile și frigul „instalat” de Mama Natură au permis instalațiilor artificiale să producă un strat consistent de zăpadă pe pârtii, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai bune condiții de ski. Deschiderea oficială este programată pentru 2 iauarie 2020 însă în primă parte va fi funcțională doar pârtia mică de ski, stratul de zăpadă măsurând deja în jur de 30-40 de cm.

Ca să vă facem poftă 🙂

Fie că te fascinează placa de snowboard sau că te încântă eleganța ski-ului,  CovAlpin Ski&Snowboard School te așteaptă pe pârtii. Cu instructorii noștri în câteva ore vei fi „pe felie”. Găsești aici detalii despre cum ajungi la noi și despre programul pârtiei despre Șugaș Băi. După condițiile actuale și după prognoza estimată avem certitudinea că pentru tabăra de ski vor fi condiții ideale și vom putea descătușa în canturile schiurilor energii nebănuite.

 

Pentru tabără sau  lecții de ski cu instructori autorizați nu ezitați să ne contactați. Experiență, bunăvoie și echipament aducem noi, voi faceți rezervările fie prin formular sau fie direct la 0755292634.

Ne vedem pe pârtie!