You are currently viewing Tabăra de Explorare „Cheile Vârghișului”

Tabăra de Explorare „Cheile Vârghișului”

Dormitul la cort sub cerul liber, apusuri portocalii peste un cer albastru, stele căzătoare  care se sting în cântece de chitară. Toate reprezintă în mod cert o experiență remarcabilă. În viața oricărui copil prima ieșire la cort va fi în mod cert o amintire de neuitat.  Genul de experiență în care se leagă prietenii, se spun povești și se fac promisiuni. Pentru o viață! 

Și deci, unde facem tabăra? 🙂

Rezervația Cheile Vârghișului este situată la limita județelor Covasna și Harghita.  În graba lor, apele pârâului Vârghiș sapă niște frumoase chei lungi de 4 km. Pe-alocuri se zăresc tot felul de turnuri și creste ascuțite,  grote și peșteri, și nici nu-i de mirare. Cheile adăpostesc peste 100 de peșteri și totodată cea mai mare populație de lilieci din țară. Nu mai puțin de 19 specii. E o zonă frumoasă și curată cu un cadru natural deosebit motiv pentru care ne oferă terenul perfect pentru o săptămână de aventură.

Ce fel de activități vom avea pe parcursul taberei?

În primul rând vom petrece mult timp ascultând și observând natura. Nu-i poți cunoaște secretele dacă nu te deschizi. Vom avea apoi, în funcție (și) de cum e vremea:

Program taberei

  • Disponibil în curând