Sport és kaland tábor

Sport és kaland tábor

Max. létszám: 14 gyerek

Korosztály: 7-14 év

Tematika: Sport és kaland

Ár: 800 lejj.  A második testvérnek 50 lej árkedvezmény és ugyancsak azoknak akik már voltak nálunk résztvevők egy teljes táborban.

Az ár magában foglalja: étkezés, szállás, tevékenységek, fényképek és videók, belépők. 

Táborunk aug. 10-én reggel 9:00 órakor kezdődik és véget ér augusztus 15-én 14:30-kor.

Mindennapi programunk reggel 8:00 órakor kezdődik és este 22:30-kor lámpaoltás.

Az elszállásolás nálunk Sugasfürdőn a menedékházban fog megvalósulni. A járványügyi óvintézkedések miatt a gyermekek elszállásolása a következő eljárás szerint fog történni: 2 gyermek szobánként egy-egy ágytávolságnyira fog aludni, ami azt jelenti, hogy betartjuk az ágyak közti 4,5 m távolságot az érvénybe jött kormányrendelet szerint. Ugyanakkor a második emeleten ahol a szobák nagyobb méretűek a gyermekek szobánként hármassával fognak elhelyezkedni a fennt említett eljárások betartása szerint.

 

Nagy előnyünkre szolgál az, hogy a házacskánk az erdő közepében helyezkedik el. Ezen belül egészségünk és épségünk érdekében, a tábor időtartama alatt, szigorúan nyomatékosítjuk, hogy szülők és idegen emberek tartózkodása nincs engedélyezve.

 

Táborunk azok gyerekek számára szól akik az aktiv eletmodot kedvelik, programunk rengeteg kaland és sport aktivitást foglal magában.  

Következőkben:

 • Hangsúlyt fektetünk a gyerekek fizikai és szellemi fejlődésére. 
 • Állóképesség, gyorsaság, erőnlét, mozgékonyság és csapatszellem, egyensúly és meditáció. 
 • Külömböző gyakorlatokkal fejlesztik a fizikai erőnlétüket, önbizalmukat és csapatszellemüket.
 • Probára tesszük bátorságukat a közeli kalandparkban, valamint a mászófalnál. 
 • Időt szánunk a közeli hegyek bejárására de éjjeli gyorstúrán is részt veszünk a minket körülölelő ösvényeken. Ezt követi a jól megérdemelt pihenés pénteken a tábortűz mellett.
 1. A tábor első napjaiban a kitöltött bejelentkezési nyomtatvány és a táborszabalyzati aláírás mellett, szükséges felmutatni az orvosi igazolást a családorvostól vagy az iskolai orvostól és a járványügyi nyilatkozatot ami igazolja, hogy részt vehet a gyermek a közösségben.
 2. Ugyanakkor a hőmérsékletüket naponta mérni fogjuk reggel és este egy non-contact termométer segítségével. Olyan esetben, ha valamelyik gyermeknek a láz állapota megnő, azon nyomban elszigeteljük a többitől (ez a következő képpen fog megnyílvánulni: egyedül fog egy szobában aludni, az egészségi állapota folyamatos figyelés allatt fog állni és értesítjük a szülőket a fejleményekről). 
 3. Az aktuális helyzet állapotok és a közösség biztonsága érdekében nem fogadunk beteg vagy gyógyszerkezelt gyerekeket. Megkérjük a kedves szülőket, hogy értesítsenek bennünket előre, ha gyermekének vannak egészségügyi problémái krónikus betegségeket beleszámítva. Bármilyen aprócska láz-állapot veszélyeztetheti táborunkat. Kitartóan betartatjuk a szobákban való rendtartást, a rendszeres kézmosást stb. 
 4. A bejelentkezési űrlap kitöltése után fognak kapni e-mailen keresztül egy nyomtatványt és egy tábori szabályzatot amelyet kitöltve kell hozni a tábor kezdődő napján. 
 5. Annak érdekében, hogy megvédjük közösségünk egészségét és korlátozzuk a vírus terjedését szorgalmazzuk elolvasni a következőket:
 • Ha nem tették még meg, megkérjül olvássák el a következökő cikket is: https://covalpin.ro/hu/covid19-intezkedesek/
 • A kőzhelyek a menedékházban naponta vannak tisztitva, fertötlenitve.
 • A menedékházunk bejáratánál maszkokat és fertőtlenítőszert helyezünk el.
 • Az étkezés kint történik az erkélyen.
 • A tábor megkezdése után idegen szülők vagy más személyek jelenléte nem lehetséges.
 • A Covid19 járvány miatt a max. megengedett gyermekek száma 14
 • Az előző táborokban a benti tevékenységek ki lettek zárva a járvány helyzet miatt.

Ilyen volt utolsó táborunk

Képtár

Iratkozási ürlap

Több infó, iratkozás

Tel: 0755292634

Email: covalpin@gmail.com

Szeretettel várunk!