Situația pârtiilor la Șugaș Băi

  • Post category:blog

Sunt ierni și ierni. Anul ăste, e drept, avem o iarnă secetoasă. Zăpada lipsește nu doar din zona de câmpie, ci și din zona muntoasă medie. Precipitațiile -în afara unei perioade din decembrie- au fost puține, sau au lipsit cu desăvârșire. Dar chiar și așa, gândind la starea pârtiilor de la Șugaș nu e cazul să vă faceți griji.

Peste tot...strat consistent
Peste tot…strat consistent

 

Principala resursă naturală a zonei -frigul- a ajutat administratorii pârtiilor să facă zăpadă cu ajutorul tunurilor. La ora actuală se schiază în condiții excelente pe pârtia mică și pe partea inferioară a pârtiei mari. Tunurile au „urlat” și azi neîncetat, motiv pentru care avem speranțe să credem că până spre sfârșitul săptămânii totul o să funcționeze la randament maxim.

Pârtia mare, aproape gata
Pârtia mare, aproape gata

 

Bucurați-vă de programul prelungit al pârtiilor, respectiv ora 20 în timpul săptămânii și ora 21 în zilele se vineri, sâmbătă și duminică. Mai multe detalii despre Șugaș Băi găsiți AICI sau pe site-ul administratorului.

Ce vă propunem noi?

Păi în primul rând să vizitați Șugaș Băi. Să schimbați nebunia și haosul din Valea Prahovei pe ceva liniștit și cochet. O ieșire la munte trebuie să aducă în primul rând relaxare, nu claxoane și nervi.

Apoi să descoperiți tainele sporturilor de iarnă alături de instructorii noștri. Rapid, sigur și eficient. Fie că-ți place schiul sau optezi pentru snowboard, suntem gata să te ajutăm. Ne găsești pe pârtie, n-ai cum să ne ratezi. Mereu cu zâmbetul pe buze, amabili, profesioniști și mai ales acreditați.

Ne vedem pe pârtie!