You are currently viewing Rezumatul taberei foto CovAlpin

Rezumatul taberei foto CovAlpin

După principiul „puțini da’ buni” , a trecut cu brio și prima tabără de fotografie, creație proprie. În același context dificil, strivit sub apăsarea restricțiilor anti-pandemice am făcut tot posibilul și ne-am organizat. Am țăcănit și am „frecat” aparatele cât pentru o vară întreagă. Și bine am făcut căci rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Cursul pregătit de Alex, teorie și practică, în scurt timp transformând copiii în veritabili fotografi.                                                   

Am făcut excursii la Sfânta Ana și la tinov, am fost la vânatoare de stele, apoi în Mestecănișul de la Reci, la cascada Urlătoarea, la zimbri. Și chiar prin oraș, pentru arhitectură. Trezirile de dimineață (4:15 a.m.) au fost cireașa de pe tort. Am putut constata pe pielea noastră că „Arta cere sacrificii”. Totuși, lumina răsăritului în ochii copiilor și satisfacția unor fotografii reușite a meritat orice efort.

Perioada: 17-22 august 2020, Șugaș Băi.

Obiectiv:  Inițiere în tainele fotografiei. De la setările aparatului, până la compoziție și linii, am aprofundat de toate.

Activități: multă teorie, cu exemple și comentarii. Urmate de practică și de evaluarea operelor. Apoi excursii în câteva locații fotogenice din județ. Apoi iar reevaluări și tot așa. Ne-am distrat muncind, cum ar veni. Ultima seară, conform tradiției, ne-am pierdut privirea în culorile focului de tabără.

Participanți: 8 copii frumoși.

Instructori: Andreea,  Alex și Andrei.

Opinia copiilor?

Vizionează povestea taberei într-un scurt material video

Următoarele evenimente?

Share ajută. Mulțumim!