Programe ski

  • Post category:ski

Lecții private de ski

Orele private de ski reprezintă -fără doar și poate- cea mai rapidă cale de a cunoaște tainele skiatului. Indiferent că ești pentru prima oară la schi sau „te dai” la un nivel mai avansat și cauți sa îți îmbunătățesti tehnnicile de ski, lecția privată este cea mai bună alegere. Destinate atât copiilor, cât și adulților, orele private vor face diferența încă de la primul contact cu zăpada. Instructorii noștri acreditați cunosc exact exercițiile de care aveți nevoie pentru a vă corecta greșelile și a vă îmbunătății postura. Indiferent de stilul de ski adoptat, ține minte, o postură corectă te poate feri de multe accidentări!

Lecții de grup

Lecțiile de grup se desfășoară cel mai adesea într-un cadru prietenos, familiar. Reprezintă o modalitate distractivă prin care îți poți însuși tehnica și exercițiile, în special în rândul copiilor. Procesul de învățare este evident mai lent decât în cazul orelor private, dar ai avantajul că ești alături de cei dragi ție. Asta îți dă nu doar entuziasm dar va face ca orele să zboare. Veți învăța multe sub atenta supraveghere a instructorului dar și unii de la alții. Veți face multe exerciții împreună astfel încât factorul siguranță să rămână primordial.

Taberele de ski

O experiență complexă și inedită pentru psihicul și fizicul copiilor, taberele de ski reprezintă cu siguranță o ieșire de neuitat. Pentru unii dintre copii va echivala și cu prima noapte „departe” de părinți, în timp ce pentru alții va reprezenta o bună oportunitate de a socializa în grup, de a „gusta” din responsabilități. Grupele se formează din 6 copii/instructor, fiecare din ele exersând pe parcursul întregii săptămâni exerciții menite să le corecteze/îmbunătățească tehnica de schiat. Tabăra se termină sâmbătă cu un concurs de ski alpin în care vom evalua parcursul fiecăruia. Înscrieri și detalii pentru prima tabără 6-11 ianuarie 2020: