You are currently viewing Condiții de schi la Șugaș Băi

Condiții de schi la Șugaș Băi

  • Post category:blog / ski

Deși a fost o iarnă caldă și cu precipitații relativ puține dublată de vremea de afară care ne duce cu gândul la primăvară, condițiile de schi la Șugaș Băi se păstrează bune. Pârtia mică păstrează încă un strat consistent de zăpadă, ce-i drept destul de grea și apoasă. Dar alternanța zăpadă înghețată – zăpadă umedă e specifică schiului de primăvară, oriunde s-ar desfășura.

Pârtiile sunt bătute în fiecare seară prin urmare dacă vi la ora deschiderii, ai toate șansele să prinzi condiții bune de schi. În plus de asta, nimic nu se compară cu o pauză de ceai scăldată în Soarele de primăvară.

Noi vom fi pe pârtie...asta e sigur!

Instructorii de schi de la CovAlpin Ski School vor fi pe pârtie, cu siguranță. Așa că dacă te gândești să-ți aduci copilul la schi sau vrei chiar tu să „mai bagi o tură” cu siguranță ne vei găsi.

Echipa de instructori de schi si snowboard - Covalpin

Chiar dacă zilele de schi sunt numărate la Șugaș Băi, nu înseamnă că sezonul s-a încheiat. Poiana Brașov și Mădăraș Harghita vor fi pentru următoarea lună terenul nostru de joacă. Apropo, dacă copilul tău schiază deja (minim nivel intermediar) îl poți trimite cu noi pentru o aventură de weekend, la Mădăraș Harghita. Detalii AICI

Ne vedem pe pârtie!