Weekend schi alpin, 21-23.02.2020

  • Post category:blog / ski

Ținem și cu dinții de schiuri. Hai cu noi!

Prinde (foarte probabil) ultima minitabără de weekend pe care o organizăm sezonul acesta la Șugaș Băi. A fost o iarnă mai caldă, cu precipitații puține, acesta fiind și motivul pentru care nu știm dacă ultimul weekend din februarie (28-01) vom mai putea organiza ceva. Din martie ne mutăm în Poiana Brașov dar (mai ales în weekenduri) la Mădăraș Harghita.

Tabara de schi pentru copii la Sugas Bai - Covalpin

Weekendul 21-23 februarie se anunță unul plin de activități. Condițiile de schiat sunt excelente motiv pentu care ne adunăm încă de vineri după-amiază sus la cabana CovAlpin. Pregătim rapid schiurile și am și zburat pe pârtie. Păstrăm formatul precedent și ne împărțim pe grupe de 6 copii. Fiecare grupă cu nivelul și exercițiile ei, dar mai ales cu instructorul ei. Totul pentru cea mai sigură și mai bună experiență a copiilor.

Cost: 400 RON, include:

  • Cazarea și masa în regim propriu
  • Lecțiile de schi cu instructori autorizați
  • Toate costurile ce țin de teleschi, SPA, diplome etc
  • Programul și activitățile auxiliare

Numărul locurilor este limitat la 20. Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul folosind date corecte și complete. După completarea formularului veți primi pe email desfășurătorul detaliat al evenimentului și informațiile de plată.

În sezonul 2020 peste 150 de copii au învățat deja să schieze cu instructorii noștri, ori și-au perfecționat tehnica. Cu exercițiile specifice orice persoană își poate însuși corect tehnica schiatului.

Rezumatul taberei noastre din ianuarie. E drept, au fost 6 zile pline de muncă, dar și de distracție.