You are currently viewing Tabăra de outdoor 2024

Tabăra de outdoor 2024

Cum a fost ediția 2022? Hotărâți voi...p

Înscriere

Cum a fost în alte tabere?

Ce zic copiii?

Această tabără de schi a fost foarte frumoasă și amuzantă. M-am distrat și am învățat cum să schiez corect. Mi-a plăcut foarte mult că am avut mult timp să ne jucăm. Dar cel mai mult mi-au plăcut petrecerile și focul de tabără. Ce i-a plăcut foarte mult e că am învățat câteva scheme pe care sigur le voi mai exersa. Totul a fost incredibil, iar oamenii au fost minunați. Abia aștept să ne revedem în următoarea tabără! Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat.

Andreea Z.

Sa incepem cu inceputul: ski, copii, aer liber, fără părinți, o aventură fantastică, antrenori.
M-am bucurat enorm când am aflat că merg la avansați!
A fost mai bună această tabără decât cea trecută, însă ce nu mi-a plăcut au fost dușurile la care nu reușeam să le fixez apa.
In rest a fost minunat de plăcut. Copiii au fost prietenoși. Mi-a rămas în suflet instructorul Alex. 
 
Miruna
 
 
 

Miruna

Începutul anului 2020 mi-a adus o experiența de neuitat in tabăra de schi de la Sugas.

       A fost foarte intens și frumos sa schiez cu viraje de baza cu raza scurta, reușind sa folosesc betele. M-am simțit foarte bine in colectiv, distrându-ma alături de copii și instructori. Focul de tabăra, petrecerile, spa-ul și activitățile au dus distracția la un alt nivel. S-au legat prietenii strânse.
       Aștept cu nerăbdare următoarea tabăra pentru a retrăi alte clipe minunate.
 
      Cu drag, 
Damsa Raluca

Raluca D.

Alex ne a invatat multe:virajul de baza, ghirlanda de baza, virajul din trei etape, ghirlanda simpla si virajul cu saritura.
 Ultima zi a venit, iar la examen cred ca m am descurcat bine… Toat ziua a fost un suspans deaoarece am aflat doar dupa pranz nota, care a fost 9,5.
                    Le multumesc mult instructorilor pentru tot ce am invatat, Andreei pentru o mancare foarte buna si lui Huni pentru caldura😂😂.

Mara B.

 Această tabără pentru mine a fost o experiență plăcută împreună cu mai mulți copii:veseli,amuzanți,distractivi și de gașcă.Și:Andrei,Alex,Huni,Andreea,Aralda și Iulia au fost cei care ne-au:gatit,antrenat și s-au ocupat de noi să ne simțim bine !Am avut și seara de party , karaoke. În ultima seara am avut foc de tabără cu marshmallow la bețe ascuțite .Raluca cea mai mare din grup a cântat la chtară cântece country. În ultima zi sa facut și o premiere unde toți copii au primit o diplomă de merit . 

A fost o vacanță minunată la munte !!!

Betty