You are currently viewing Tabăra de fotografie CovAlpin, ed. II-a

Tabăra de fotografie CovAlpin, ed. II-a

Iată-ne la finalul celei de-a doua ediții a taberei noastre foto. O săptămână cu totul plină, pe cât de obositoare pe atât de frumoasă.  Am kilometrat mult, ne-am trezit cu noaptea-n cap și ne-am culcat la ore la care alții încep ziua! Peste toate am hoinărit cu roua-n picioare prin iarbă până la brâu și am țăcănit apatatele foto de le-a luat gaia. 😀 Dar ăsta era și planul, deci e de bine.

Vă las să vă delectați cu câteva instantanee simpatice

Spre deosebire de prima ediție, anul acesta am introdus și am schimbat câteva locații foto. Holbavul în mod special recunosc că m-a impresionat. Poate și pentru că suntem fani înrăiți ai muntelui. Unde mai pui că, copiii s-au putut juca cu lumina într-un mediu controlat mulțumită lui Alex, omul din spatele Dark Room Studio.

Aruncă o privire pe filmul taberei. N-are cum să nu-ți placă...

Ne declarăm absolut mulțumiți de cum au progresat lucrurile și de mersul taberei. 10 copii și 3 instructori au împărțit aceeași cabană timp de 7 zile. Bașca că ne-am relaxat la spa, karaoke și binențeles la focul de tabără. Marea ratare, dac-o putem numi așa a fost lacul Sfânta Ana și tinovul Mohoș. A turnat cu găleata așa că nu ne-a rămas decât să „vânăm” fulgerele care din când în când luminau linia orizontului.

Instantanee video de pe parsursul taberei

Playlist

3 Videos

Bazele fotografiei sunt și trebuie să fie la îndemâna celor care își doresc să imortalizeze ceea ce mintea consideră că „merită păstrat”. Vor urma și alte evenimente dedicate fotografiei. Județul Covasna și împrejurimile oferă destule locații frumoase care abia așteaptă să fie descoperite. Pentru orice fel de detalii, evenimente și tururi foto, nu ezitați să ne contactați. Lumina fie cu voi! 🙂

Dacă n-ai apucat să vezi, așa a fost la prima ediție 🙂

Partener Media

Ce zic copiii?

Buna! Ma numesc Maria si ultima tabara adica cea de fotografie a fost grozavă. Am invatat o mulțime de lucruri. Am fost in niste locuri cu peisaje de vis,dar ca sa le vedem si mai frumoase ca in timpul zilei a trebuit să le vedem de dimineața. Asa ca ne-am trezit la 3 sau la 4. Dar nu conteaza asta. Sper ca urmatoarea tabara sa fie la fel de frumoasă și distractiva ca aceasta. Cu mare drag,
Maria Moldoveanu