You are currently viewing Șugaș Ski Aerial

Șugaș Ski Aerial

Un video spectaculos realizat de CovAlpin cu mica și cocheta noastră stațiune de ski, aflată la 750 de metri altitudine, în inima munților Baraolt. Beneficiază de două pârtii de ski, ski-lift, instalație de zăpadă artificială, nocturnă. E locul ideal pentru o ieșire scurtă în timpul săptămânii, mai ales că programul de funcționare este mai mult decât accesibil. Pentru detalii suplimentare legate de orarul exact, starea pârtiior și tarife puteți consulta site-ul celor care administrează domeniul schiabil, Rekreativ.

În general ferită de îmbulzeala tradițională din stațiunile de ski autohtone, la Șugaș Băi vei găsi condiții ideale pentru a putea însuși tainele schiului. În întâmpiarea acestei nevoi am pus bazele unei mici școli de schi autorizate care să vă poată îndruma în primii pași. Cu puțină muncă și dăruință, alături de un instructor specializat, în câteva ore schiatul va deveni o plăcere, chiar o pasiune. Considerăm important ca descoperirea tainelor acestui elegant sport să fie îndrumată de instructori autorizați, deoarece un proces greșit de învațare poate transforma schiatul într-un pericol pentru tine sau pentru ceilalți schiori cu care împarți pârtia.

Chiar dacă mai avem puțin de lucru până când vom pune la punct toate dealiile, nu ezita să ne contactezi. Există disponibilitate pentru deplasări (Covasna, Poiana Brașov, Tușnad, Mădăraș).

Ne găsești pe pârtie sau la covalpin@gmail.com/0755292634. Detalii legate de tarife și servicii conexe vom afișa în curând.

Mulțumim partenerilor de la Buff și Allpromo pentru susținere și implicare.

Ride safe!