You are currently viewing Outdoor tábor 2023

Outdoor tábor 2023

  • Post category:blog / natura

Milyen volt a 2022-es kiadás?

Iratkozás

Milyenek voltak más táborok?

Mit mondanak a gyerekek?

Nagyon szép és szórakoztató volt ez a sítábor. Jól szórakoztam és megtanultam helyesen síelni. Nagyon tetszett, hogy sok időnk volt játszani. De leginkább a bulik és a tábortűz tetszett. Ami nagyon tetszett, hogy megtanultam új tehnikákat, amit biztosan gyakorolni fogok még. Minden hihetetlen volt, és az emberek csodálatosak voltak. Alig várom, hogy újra találkozzunk a következő táborban! Köszönöm mindazt, amire megtanítottatok.

Andreea Z.

 
Kezdjük az elején: síelés, gyerekek, természetben, szülők nélkül, fantasztikus kaland, edzőkkel. Rendkívül boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a haladó táborba megyek! Ez a tábor jobb volt, mint az előző, de ami nem tetszett, az a zuhany volt, ahol gondok voltak a vízzel. A többi csodálatosan kellemes volt. A gyerekek barátságosak voltak. Az oktató Alex a lelkemben maradt.
 

Miruna

2020 eleje felejthetetlen élményt adott számomra a Sugas sítáborban.

Nagyon intenzív és szép volt az alapkanyarokat rövid sugárral síelni, sikerült kihasználni a botokat. Nagyon jól éreztem magam a csoportban, jól éreztem magam a gyerekekkel és az oktatókkal. A tábortűz, a bulik, a gyógyfürdő és a tevékenységek más szintre emelték a szórakozást. Szoros barátságok szövődtek. Várom a következő tábort, hogy még több csodálatos pillanatot élhessek át.

Raluca D.

Alex sok mindent megtanított nekünk: az alapkanyar, az alapfüzér, a háromlépcsős kanyar, az egyszerű füzér és az ugrás kanyar. Eljött az utolsó nap, és a vizsgám szerintem jól sikerült… Az egész nap feszültség volt, mert csak ebéd után tudtam meg az eredményt, ami 9,5 volt. Nagyon köszönöm az oktatóknak mindent, amit tanultam, Andreinek a nagyon jó étkezésért és Huninak a meleget

😂😂.

Mara B.

Kellemes élmény volt számomra ez a tábor, a sok gyerekkel együtt: vidámak, viccesek, szórakoztatóak voltak. Andrei, Alex, Huni, Andrea, Aralda és Iulia voltak azok, akik: főztek, oktattak és vigyáztak ránk, hogy jól érezzük magunkat! Volt egy bulis este, karaoke is volt. Utolsó este mályvacukrot sütöttünk, Raluca, a csoport legidősebb tagja country dalokat játszott gitáron. Az utolsó napon díjátadóra is sor került, ahol minden gyermek oklevelet kapott.

Csodálatos vakáció volt a hegyekben!!!

Betty