You are currently viewing Gala turismului covăsnean

Gala turismului covăsnean

Afișul ediției 2019

Asociația de Turism și Ecologie CovAlpin va participa la Gala Turismului Covăsnean, eveniment ce va avea loc în data de 21 martie de la ora 17:00 în incinta hotelului Fidelitas. Conform organizatorilor, evenimentul este dedicat tuturor operatorilor de turism din județul Covasna, scopul principal fiind aprecierea eforturilor depuse de aceştia pentru creşterea atractivității turistice a zonei. În cadrul galei va avea loc și o conferință turistică, urmată de decernarea premiilor câștigătorilor celor 18 categorii care acoperă o paleta largă din industria turismului (pensiune, hotel, atelier meșteșugăresc, ghid de turism, agenție de turism etc).

Votează-ți favoriții

Asociația de Turism și Ecologie va participa cu „Șugaș Race” la secțiunea Evenimente turistice, respectiv cu pagina de www.covalpin.ro la secțiunea Marketing Turistic Online. Indiferent care sunt preferințele tale, te invit să-i votezi pe cei care consideri că merită aprecierea ta. O poți face selectând opțiunea preferată din categoriile dedicate.

Despre Șugaș Race

Pe scurt îți pot spune că este un eveniment apolitic, organizat din pasiune, ajuns la cea de-a 7-a ediție. Adună la start sute de oameni frumoși din toată țara, promovând alergarea montană și totodată frumoasele meleaguri covăsnene. Te poți convinge pe site despre ce e vorba.

Imaginile grăiesc de la sine -Web-Facebook-Insta-

Totul e imagine. Într-o lume -comprimată parcă- în care totul e pe fugă, imaginile fac „cât o mie de cuvinte”. Dai un scroll și în linii mari ești la curent cu tot ce mișcă.

Toate materialele #covalpin le găsești atât ca pagină web cât și Facebook sau Instagram. Fotografiile noastre sunt făcute aleatoriu și încearcă să surprindă acțiune, peisaje, tradiții și emoții, popularizând totodată frumoasa zonă în care trăim. Prin ele încercăm să atragem cititorii și urmăritorii, îndemnându-i totodată să exploreze zona.

Dacă-ți place ceea ce facem, nu ezita să ne votezi! Încrederea ta ne dă #curaj și #inspirație pentru a continua.