Tabăra de explorare și aventură

Tabăra de explorare și aventură

Locuri disponibile: 14 locuri

Grupa de vârstă: 7-14 ani

Tematică: Dezvoltare personală, sport, aventură

Pret: 8OO lei. Reducere 50 de lei pentru al doilea frate/soră, reducere 50 de lei copii care au mai fost într-o tabără precedentă la noi. Reducerile nu se cumulează.

Prețul include: cazare, masă, activități, diplome, fotografii, intrări la adventure parc, panou de escaladă, suvenir.

Tabăra noastră începe pe 6 iulie ora 9:00 a.m. și se termină pe 11 iulie ora 14:30.

Programul fiecărei zile începe la 8 dimineață iar stingerea este la 22:30.

Mesele și nutriția sunt adaptate special consumului caloric  crescut.

Cazarea se face la cabana noastră din Șugaș Băi. Din motive epidemiologice și de igienă permitem cazarea în regim de  2 copii/cameră, în paturi separate. Păstrăm altfel 4,5 mp2 între paturi, conform normativei în vigoare.  La al doilea etaj unde camerele sunt mai mari vom putea găzdui câte 3 copii/cameră, păstrând aceeași suprafață recomandată.

 

Faptul că suntem izolați în mijlocul pădurii, fără vecini,  va fi un avantaj major pentru protecția noastră.  Fără motive foarte întemeiate pe perioada taberei accesul persoanelor străine/părinților va fi strict interzis în zona cabanei. 

 

Tabără destinată copiilor care iubesc să-și depășească limitele, dar și celor care vor să își dezvolte condiția fizică. Programul este unul intens, menit să scoată copii din zona de confort.

 • Se pune accent pe dezvoltarea fizică și psihică a copiilor.
 • Anduranță, viteză, forță, mobilitate dar și spirit de echipă, echilibru, meditație. 
 • Ne vom testa curajul la adventure parc și la panoul de escaladă
 • Jocuri de echipă dar și ateliere de creație
 • Vom avea zi de drumeție în munții din jur, dar vom avea și raid nocturn pe potecile din jurul stațiunii.
 • Vineri seară ne relaxăm la focul de tabără

Mesele și nutriția sunt adaptate special consumului caloric  crescut.

 1. În prima zi de tabără pe lângă formularul de înscriere și semnarea regulamentului, este nevoie să prezentați adeverință medicală și aviz epidemiologic pentru intrarea în colectivitate a copiilor de la medicul de familie sau de la medicul școlii.
 2. Temperatura copiilor și a personalului va fi măsurată zilnic, dimineață și seara, cu ajutorul unui termometru non-contact. În cazul unei stări febrile se va purcede la izolarea copilului (dormit singur în cameră, observarea stării de sănătate, anunțarea părinților).
 3. Din cauza stării actuale și din motive de siguranță  a grupului nu acceptăm copii bolnavi sau aflați sub tratament. Vă rugăm să ne înștiințați în prealabil dacă copilul Dvs. are anumite probleme de sănătate, altele decât boli cronice. Orice stare de febrilitate a unui copil poate compromite tabăra. 
 4. Vom fi mai insistenți decât deobicei cu: ordinea în cameră, spălatul mâinilor, etc. 
 5. După completarea formularului de înscriere veți primi pe email formularul și regulamentul pe care va trebui să-l aduceți completat în ziua începerii taberei.
 6. Pentru a limita răspândirea virusului și pentru a proteja sănătatea tuturor vă rugăm  insistent citiți și: https://covalpin.ro/covid-19-info-masuri-considerente/
 • Dacă n-ați făcut-o până acum vă rugăm insistent citiți și: https://covalpin.ro/covid-19-info-masuri-considerente/.
 • Spațiile comune ale cabanei cum ar fi holurile și băile vor fi igienizate de 3 ori pe zi.
 • La intrarea în cabană vor exista recipiente cu dezinfectanți și măști.
 • Mesele se vor servi doar pe terasă, păstrând regula un loc ocupat, unul liber.
 • După începerea taberei vizitele părinților sau a altor persoane străine nu sunt permise în zona cabanei.
 • Din pricina epidemiei de Covid19 numărul copiilor este limitat la 14.
 • Unele activități care presupuneau interacțiunea în spații închise sau/și cu alte grupuri au fost eliminate.

Înscriere

Cum a fost în alte tabere?

Ce zic

Această tabără de schi a fost foarte frumoasă și amuzantă. M-am distrat și am învățat cum să schiez corect. Mi-a plăcut foarte mult că am avut mult timp să ne jucăm. Dar cel mai mult mi-au plăcut petrecerile și focul de tabără. Ce i-a plăcut foarte mult e că am învățat câteva scheme pe care sigur le voi mai exersa. Totul a fost incredibil, iar oamenii au fost minunați. Abia aștept să ne revedem în următoarea tabără! Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat.

Andreea Z.

Sa incepem cu inceputul: ski, copii, aer liber, fără părinți, o aventură fantastică, antrenori.
M-am bucurat enorm când am aflat că merg la avansați!
A fost mai bună această tabără decât cea trecută, însă ce nu mi-a plăcut au fost dușurile la care nu reușeam să le fixez apa.
In rest a fost minunat de plăcut. Copiii au fost prietenoși. Mi-a rămas în suflet instructorul Alex. 
 
Miruna
 
 
 

Miruna

Începutul anului 2020 mi-a adus o experiența de neuitat in tabăra de schi de la Sugas.

       A fost foarte intens și frumos sa schiez cu viraje de baza cu raza scurta, reușind sa folosesc betele. M-am simțit foarte bine in colectiv, distrându-ma alături de copii și instructori. Focul de tabăra, petrecerile, spa-ul și activitățile au dus distracția la un alt nivel. S-au legat prietenii strânse.
       Aștept cu nerăbdare următoarea tabăra pentru a retrăi alte clipe minunate.
 
      Cu drag, 
Damsa Raluca

Raluca D.

Alex ne a invatat multe:virajul de baza, ghirlanda de baza, virajul din trei etape, ghirlanda simpla si virajul cu saritura.
 Ultima zi a venit, iar la examen cred ca m am descurcat bine… Toat ziua a fost un suspans deaoarece am aflat doar dupa pranz nota, care a fost 9,5.
                    Le multumesc mult instructorilor pentru tot ce am invatat, Andreei pentru o mancare foarte buna si lui Huni pentru caldura😂😂.

Mara B.

 Această tabără pentru mine a fost o experiență plăcută împreună cu mai mulți copii:veseli,amuzanți,distractivi și de gașcă.Și:Andrei,Alex,Huni,Andreea,Aralda și Iulia au fost cei care ne-au:gatit,antrenat și s-au ocupat de noi să ne simțim bine !Am avut și seara de party , karaoke. În ultima seara am avut foc de tabără cu marshmallow la bețe ascuțite .Raluca cea mai mare din grup a cântat la chtară cântece country. În ultima zi sa facut și o premiere unde toți copii au primit o diplomă de merit . 

A fost o vacanță minunată la munte !!!

Betty